Červnové cvičení v Brně a Plzni

Díky finanční podpoře města Týniště nad Orlicí mohli naši cvičenci odjet šířit dobré jméno naší sokolské jednoty a města do „světa“.

Začátkem měsíce června naše jednota vyslala cvičence se skladbami „Cukrárna“ – předškoláci, „Waldemariána“ – ženy a „Cvičíme pro radost“ – br. Cibula do Brna na akci Sokolské Brno. Cvičení se velmi povedlo, počasí se zdařilo a celkový dojem je skvělý. Jelikož naše ženy rády cvičí, vyrazily s „Waldemariánou“ koncem měsíce června do Plzně. Opět se vše zdařilo k všeobecné spokojenosti. V červenci odjel br. Cibula úspěšně zacvičit brněnskou skladbu do Helsinek.

V měsíci září začínají opět v tělocvičnách cvičební hodiny Sokola. Jednotlivé termíny budou vyvěšeny na Informačních tabulích a letáčcích oddílů.

Máme mnoho důvodů k tomu, abychom cvičili a tak se vyhnuli mnoha potížím, které s sebou přináší současný životní styl. Proto naše jednota ve spolupráci s SK Týniště nad Orlicí pořádá od 21.9 – 25.9 akci s názvem Move Week. V tomto čase mohou zájemci navštívit veškerá sportoviště a tělocvičny v Týništi nad Orlicí, vyzkoušet si různé sporty, případně se do oddílu přihlásit. Prostě takový týden otevřených dveří.

Věřím, že se akce povede a přeji všem cvičencům a cvičitelům hezký a pohybem naplněný podzim.

 

Jaroslava Ullwerová starostka Sokola